EMMI Nagykanizsai Javítóintézete
EMMI Nagykanizsai Javítóintézete

INTÉZMÉNY ÁTADÁS

Az intézmény avatásán Czibere Károly EMMI szociális ügyekért és felzárkóz-tatásért felelős államtitkára hangsúlyozta: 40 éve nem épült gyermekvédelmi célra komplex új intézmény ..

Tovább

OKTATÁS - KÉPZÉS

2015. május hónapban újabb 47 fő munkavállaló nyert felvételt az EMMI Nagykanizsai Javítóintézetébe, akik elkezdhették a gyermek és ifjúsági felügyelői képzést.

Fotóalbum

SZAKMAI ELŐKÉSZÍTÉS

A standardizáló munkacsoport az EMMI Rákospalotai Javítóintézetben és az EMMI Debreceni Javítóintézetben tartott konzultáción véglegesítette  az elkészült szakmai tanulmányokat.

Fotóalbum 1.- Fotóalbum 2.

A FINISÉHEZ ÉRKEZETT

A szakmai vezetését ellátó Debreceni Javítóintézet igazgatója hangsúlyozta: az előzetes tervek szerint 123 munkavállalóra lesz szükség a 108 fő nevelt és előzetes fogvatartott fiatalkorú ellátásához.

Tovább

SZAKMAI NAP

2015. szeptember 03-án, szakmai nap keretében „A javítóintézeti ellátásban érin-tett szervezetek tájékoztatása”  program-elem kapcsán intézetünkben fogadtuk az ügyészségi konferencia résztvevőit.

Fotóalbum

MUNKAVÁLLALÓI TOBORZÓ

Izgalmas heteken vannak túl az EMMI Nagykanizsai Javítóintézetébe pályázó, leendő munkavállalók, de úgyszintén a Debreceni Javítóintézet felvételi eljárást bonyolító szakmai bizottsága is

Tovább

LAKOSSÁGI FÓRUM II.

Zsúfolásig megtelt nagyterem volt a bizonyítéka annak, hogy emberek százai gondolják úgy: ez egy kiváló munkalehetőség, és az intézetben szeretnének dolgozni.

Tovább - Fotóalbum

EURÓPAI INTÉZMÉNY

A Debreceni Javítóintézet igazgatója, a Nagykanizsán épülő javító-nevelő intézmény egész projektjének szakmai vezetője bejáráson vett részt az épülőfélben lévő dél-zalai komplexumban.

Tovább

VEZETŐI KIVÁLASZTÁS

A kiválasztási eljárást követően megkezdődött a vezetői feladatokat ellátó kollégák felkészítése. A mentorprogram keretében a társintézmények, szakmailag segítik és koordinálják tevékenységüket.

Tovább

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Tapasztalatcsere keretében ismertetésre került a Javítóintézeti misszió, mint szakmai küldetés. Bemutattuk a feladatellátás területén belül kidolgozott „Debreceni modellt”.

Tovább - Fotóalbum

ÉPÜL A JAVÍTÓINTÉZET

2014. július 17. Nagykanizsa - A fiatalkorúak javítóintézetének otthont adó épületkomplexum már 25 százalékos készültségiszinten áll, várhatóan év végére befejezik a munkát

Tovább - Fotóalbum

ALAPKŐLETÉTEL

Többb mint száz fiatalkorú elhelyezését teszi lehetővé és 125 embernek biztosít munkahelyet a Nagykanizsán épülő javítóintézet, amelynek alapkövét Soltész Miklós, Emmi államtitkára tette le.

Tovább

Javítóintézet a dunántúlon

Célja: az előzetes letartóztatás és javítóintézeti nevelés végrehajtását az ellátáshoz való egyenlő esélyű hozzáférés elvének megfelelve egyaránt biztosító intézmény kialakítása a Dunántúlon a bűnelkövetéssel vádolt fiatalkorú érdekében a szocializációt és reszocializációt, a társadalmi reintegrációt és a munkaerő-piaci integrációt elősegíteni képes személyi, környezeti és tárgyi feltételek biztosítása

Az új javítóintézet alternatívát biztosít, hogy az előzetes letartóztatás pedagógiai és fejlesztő hatású környezetben kerüljön végrehajtásra.

Lap tetejéreVendégkönyv

Free Hit Counter
Látogató számláló